Blog

Sorter faldende

1-10 of 38

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 20/07/20 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Drop-in på lørdag den 1. august, vi spiller skøn vinyl fra klokken 10.00 til 15.00, på Vertere Dynamic Groove DG-1 med den nye pickup 'Magneto' samt på Magic Groove MG-1 mk II med tilhørende SG-1 mk II tonearm og Mystic pickup og passende RIAA'er. Oplev Vertere som er niveauet over det meste. Frisk kaffe og croissanter til de formiddagsfriske og afkølede forfriskninger når dagen skrider frem. Vel mødt!

  Læs mere
 • 06/12/20 Skrevet i Nyheder forside af High-Performance Audio

  Få nyprisen for dine brugte højttalere, ved køb af nye Sonus Faber højttalere. Benyt kampagnen til at få mest muligt for dine brugte højttalere og oplev den utrolige ejerglæde ved et Sonus Faber produkt.

  Læs mere
 • 03/11/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  High-Performance Audio i København repræsenterer nu også Hana-pickup'er, en ny produkserie hvor Excel Sound Coorporation bruger sin mangeårige erfaring til at producere en egen serie pick-up’er.

  Læs mere
 • 19/07/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi holder formelt set sommerferie, men har alligevel netop bestilt Nordens absolut første sæt af nyheden Magico M2, en på alle måder fuldstændig fantastisk og kompromisløs højttaler, selvfølgelig udrustet med de eminente MPOD standere.

  Læs mere
 • 05/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Deltag i High-End Weekend den 25-26. maj (Hotel Frederiksdal i Kgs. Lyngby) og oplev en Danmarkspremiere - nemlig introduktionen af schweiziske Soulution Audio på det danske marked.

  Læs mere
 • 04/09/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi har i adskillige måneder vidst at Stenheim Alumine THREE var på vej og med vores begejstring for Alumine FIVE som mange af jer også har oplevet, vidste vi at dette ville blive interessant - nu er Alumine THREE frigivet og vi glæder os til at præsentere denne imponerende højttaler fra vore kunder.

  Læs mere
 • 14/03/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den legendariske højttalerproducent Dynaudio har lanceret Evoke - en familie bestående af fem passive hi-fi højttalere designet til at bringe ægte topklasse-teknologi, produktionskvalitet og luksuriøse overfladebehandlinger til enhver livsstil.

  Læs mere
 • 03/04/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Bassocontinuo fra Italien har introduceret Classic Line, en serie attraktive møbler som reflekterer Bassocontinuo's 10 års udvikling og erfaring. Classic Line er med ekstrem attraktiv prissætning et solidt udtryk for hvad Bassocontinuo står for; modularitet, styrke og flot finish.

  Læs mere
 • 21/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  En ægte PS Audio Power Plant, nu også i den mindre Stellar-serie. Beregnet til mindre anlæg, digitale kilder og digitale forstærkere er Stellar P3 Power Plant det absolut bedste bud på seriøs strømrensning, nemlig strøm-regenerering som er teknologien med PS Audio's Power Plants.

  Læs mere
 • 02/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Det er en skrøne, at der ikke kan være forskel på 0'er og 1'er! Har man først lyttet på forskellige switche og netværkskabler, så vil man ikke kigge tilbage. Aqvox er et tysk firma som arbejder intenst med optimering af netværksløsninger til transport af lyd. Reduktion af jitter, re-clocking af signal, støjfjernelse m.m. er parametre som har stor indflydelse på lydkvaliteten.

  Læs mere
Sorter faldende

1-10 of 38

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4