KEF

KEF

Engelske KEF har meget stolte traditioner og en flot historik. Firmaet blev etableret i 1961 af Raymond Cooke. KEF er en forkortelse for Kent Engineering & Foundry. Cooke var tidligere BBC-tekniker og kendt for at eksperimentere med nye materialer og teknologier, alt rettet mod sublim lyd. KEF repræsenterer i dag, på trods af sine lange historie, en særdeles innovativ formåen med spændende produkter, både hvad angår design og teknik.

Sorter faldende

19 vare(r)

 • KEF P1 Desk Pad (sæt)

  KEF P1 Desk Pad er ideel til KEF LSX som bordhøjttaler, enten ved siden af TV, i en bogreol eller på hylde. KEF P1 er lavet af højkvalitets støbt aluminium og har mulighed for en 10 graders opadvendt hældning så højttaleren har retning af lytteposition f.eks. på skriveborde.

  Vis detaljer
  1.125,00  DKK

 • Demo KEF-Porsche Space One

  Demosalg, minus 40% - kun 1 stk - fuldstændig som nye - Sammen med Porsche Design har KEF udviklet SPACE ONE hovedtelefonen som har vundet Red Dot's 'Best of the Best' pris. Onboard Active Noise Cancellation er specielt tunet til at bibeholde hifi-oplevelsen hvor som helst.

  Vis detaljer

  Special Price 1.490,00  DKK

  Pris: 2.490,00  DKK

 • KEF B1 Wall Bracket (sæt)

  KEF B1 Wall Bracket er en nem og elegant måde at montere KEF LSX på væggen. Beslaget har integreret kabelføring samt justerbar positionering som tillader 90 graders justering til siden eller nedad.

  Vis detaljer
  1.500,00  DKK

 • KEF S1 Floor Stand (sæt)

  KEF S1 Floor Stand til KEF LSX er baseret på designet fra KEF's Performance Speaker Stand. Kabelføringen skjuler kablerne op til højttalerne. Højttaleren skrues forsvarligt til standeren og skaber en perfekt platform for højttaleren.

  Vis detaljer
  2.475,00  DKK

 • KEF-Porsche Space One Wireless

  Sammen med Porsche Design har KEF udviklet SPACE ONE Wireless hovedtelefonen som med Bluetooth-tilslutning har vundet Red Dot's 'Best of the Best' pris. Onboard Active Noise Cancellation er specielt tunet til at bibeholde hifi-oplevelsen hvor som helst.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • KEF Performance Stands (sæt)

  KEF Performance Stands er en stilfuld stander til f.eks. LS50 og R3, som leveres i hvid, sort eller titanium med intern kabelføring for ultimativ minimalistisk fremtoning.

  Vis detaljer
  3.390,00  DKK

 • KEF LSX Wireless (sæt)

  KEF introducerer nu LSX som er lillebror til den hæderkronede LS50 Wireless. Et fuldt aktivt trådløst højttalersystem designet til at håndtere og afspille musik i høj opløsning. Lydkvaliteten er imponerende og LSX Wireless håndterer Airplay2, Bluetooth aptX, Wifi, Ethernet og Toslink som input.

  Vis detaljer
  8.990,00  DKK

 • KEF LS50 (sæt)

  Sjældent er det tilfældet, at et så kompakt design, leverer som komplet og tredimensionelt lydbillede. Eminent akustisk design og state-of-the-art teknologi fra KEF's seneste flagskib, Blade giver ultimativ oplevelse, selv med begrænset plads.

  Vis detaljer
  9.590,00  DKK

 • KEF R3 (sæt)

  KEF R3 er den nye R-series kompakte 3-vejs stativhøjttaler med en 6,5" aluminiumsbas samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R3 overgår forventninger for hvad en kompakthøjttaler kan præstere.

  Vis detaljer
  12.790,00  DKK

 • KEF LS50 Wireless (sæt)

  Altid klar til demonstration i butikken - KEF LS50 Wireless er et fuldt aktivt trådløst højttalersystem designet til at håndtere og afspille musik i høj opløsning. Lydkvaliteten er imponerende og LS50 Wireless er også rost til skyerne, bl.a. med EISA-Awards "Best Product" i flere år samt What Hi-Fi Award "Product of the Year".

  Vis detaljer
  17.990,00  DKK

 • KEF R5 (sæt)

  R-series er en ny serie fra KEF, hvor R5 er en kompakt 3-vejs gulvhøjttaler med to 5,25" aluminiumsbasser samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R5 overgår alle forventninger, uanset om du lytter musik eller ser film.

  Vis detaljer
  18.990,00  DKK

 • KEF R7 (sæt)

  R-series er en ny serie fra KEF, hvor R7 er en 3-vejs gulvhøjttaler med to 6,5" aluminiumsbasser samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R7 overgår alle forventninger, uanset om du lytter musik eller ser film.

  Vis detaljer
  25.390,00  DKK

 • KEF R11 (sæt)

  R-series er en ny serie fra KEF, hvor R11 er flagskibet, en stor 3-vejs gulvhøjttaler med fire 6,5" aluminiumsbasser samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R11 overgår alle forventninger, uanset om du lytter musik eller ser film.

  Vis detaljer
  39.390,00  DKK

 • KEF REFERENCE 1 (sæt)

  KEF REFERENCE 1 er en 3-vejs kompakthøjttaler med stor ydelse og selvfølgelig baseret på KEF's Uni-Q kombinationsenhed samt en 6,5" bas

  Vis detaljer
  54.990,00  DKK

 • KEF REFERENCE 3 (sæt)

  KEF REFERENCE 3 er en 3-vejs gulvhøjttaler bestående af Uni-Q kombinationsenheder med to 6,5 basser monteret i d'Appolito-konfiguration. En højttaler med naturlig lyd og stort 3D.

  Vis detaljer
  89.990,00  DKK

 • KEF REFERENCE 5 (sæt)

  KEF REFERENCE 5 byder på kæmpestort lydbillede og alligevel eminent homogenitet i denne kompetente 3-vejs gulvhøjttaler med Uni-Q kombinationsenhed og hele fire 6,5" basser.

  Vis detaljer
  124.990,00  DKK

 • KEF Blade TWO (sæt)

  KEF Blade TWO deler den samme DNA som den originale og endnu større Blade, med ensartet æstetik og samme teknologier bag.

  Vis detaljer
  164.990,00  DKK

 • KEF Blade (sæt)

  KEF Blade, verdens første 'Single Apparent Source' højttaler, er den seriefremstillede version af det berømte KEF Concept Blade projekt, som så dagens lys første gang på München High-End i 2009.

  Vis detaljer
  209.990,00  DKK

 • KEF MUON (sæt)

  KEF MUON er resultatet af KEF's udviklingsproces kombineret med enestående industrielt design af Ross Lovegrove. KEF MUON er begrænset til 100 sæt.

  Vis detaljer
  1.490.000,00  DKK

Sorter faldende

19 vare(r)